Lekker eten en toch afvallen?
Laser-acupunctuur maakt dat mogelijk!

Eenvoudig afvallen met laser-behandelingen, de naaldloze vorm van acupunctuur


Tegenwoordig hebben veel mensen last van overgewicht. Vaak heeft iemand al allerlei dieetsoorten uitgeprobeerd, voordat deskundige hulp wordt gezocht.
Zulke deskundige hulp kan bestaan uit behandelingen met laser-acupunctuur. Hiermee worden op doeltreffende en pijnloze wijze acupunctuurpunten gestimuleerd die de eetlust verminderen en de stofwisseling verhogen. Zo wordt afvallen veel eenvoudiger en ook een stuk leuker!

Wat gebeurt er bij gewichtsvermindering met laserbehandelingen?


Er zijn verschillende oorzaken waardoor iemand last van overgewicht kan hebben. Soms houdt iemand er gewoon van om lekker te eten en te snoepen. In dat geval zal de nadruk van de behandeling liggen op eetlustremmende punten, waardoor snoepzin en hongergevoel verdwijnen.
Iemand kan echter ook last hebben van overgewicht omdat hij/zij bij veel stress last krijgt van eetbuien. In dit geval zullen er bij de behandeling anti-stresspunten met de laser gestimuleerd worden, waardoor de noodzaak voor de eetbuien eerst vermindert en later zelfs verdwijnt.
Indien U bij vorige afvalpogingen hinder ondervond van klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn en lusteloosheid, zult U daar tijdens deze afvaltherapie nauwelijks last van hebben.
Bij elk consult worden er namelijk acupunctuurpunten gestimuleerd die deze klachten minimaliseren of zelfs laten verdwijnen.
Zoals U merkt, wordt er afhankelijk van Uw persoonlijke situatie een speciaal behandelingsplan opgesteld. Hierdoor wordt het effect van de laserbehandelingen zo groot mogelijk.

Krijg je ook een dieet?


Bij deze therapie krijgt U inderdaad voedingsadviezen. Het dieet wordt echter speciaal voor U opgesteld, waardoor er rekening wordt gehouden met Uw voorkeuren en aversies.
Indien U altijd op een bepaald moment behoefte aan voedsel heeft, wordt zo'n extra eet-moment ook in het dieet opgenomen.
Tijdens elke behandeling wordt het dieet aangepast, waardoor U een gevarieerd voedingspatroon houdt. Hierdoor krijgt U geen last van de eentonigheid die vele andere dieetsoorten kenmerkt en wordt het voor U gemakkelijker om het dieet vol te houden. Daarnaast is elk dieet dusdanig opgesteld, dat U gewoon met het gezin kunt eten. U hoeft dus niet een apart potje voor Uzelf te koken.

Hoeveel pondjes raak je met deze therapie kwijt?


In de praktijk is gebleken dat veel mensen per week een gewichtsvermindering bereiken dat tussen de 1 pond en 3 kilo varieert. Afhankelijk van het aanvangsgewicht, de leefsituatie en andere persoonlijke omstandigheden valt iemand snel of minder snel af.
Na zes behandelingen wordt er in overleg met U besloten of de therapie voortgezet wordt, of dat U al tevreden bent met het dan bereikte resultaat.

Heb je hierbij ook last van het jojo-effect?


Veel mensen hebben bij eerdere afvalpogingen last gehad van het jojo-effect. Hiermee wordt bedoeld dat iemand een maand nadat het dieet gestopt is, bijna alle verloren pondjes er weer aan gegeten heeft.
Vaak komt iemand zelfs op een hoger gewicht uit dan hij/zij bij aanvang van het dieet had.
Bij de laserbehandelingen is dit echter niet het geval. Doordat Uw lichaam en Uzelf langzaam aan gewend raken aan de verminderde eetlust en verhoogde stofwisseling, blijven deze processen na afloop van de therapie in werking. De laser-acupunctuur heeft deze processen enkel op gang gebracht.
Dus zodra de therapie is afgelopen en U terugkeert naar een normaal voedingspatroon, zult U 1 tot 3 pond in gewicht toenemen en dan merken dat Uw gewicht zich stabiliseert. Het zal U dan ook geen enkele moeite kosten om op dit gewicht te blijven.

BIJ AFVALLEN MET BEHULP VAN LASER-ACUPUNCTUUR HOEFT U DUS NIET BANG TE ZIJN VOOR HET JOJO-EFFECT!